ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΜΑΣ


Το βίντεο δείχνει τη δραματική κατάσταση των τούβλων από υψίκορμο διαχωριστικό στηθαίο μεταξύ ιδιόκτητου και κοινόχρηστου δώματος.

Από την αρχική επίσκεψή μας διαπιστώσαμε ότι υπήρχε πρόβλημα με τα επιχρίσματα σε όλα τα στηθαία (και των δύο δωμάτων) και κυρίως στο διαχωριστικό. Αρκετά τμήματα των σοβάδων είχαν αποκολληθεί από το υπόστρωμά τους χωρίς να φαίνεται κάτι ιδιαίτερο, πέρα από κάποιες μικρορωγμές.

Επειδή όμως από την υγρασιομέτρηση οι τιμές που πήραμε ήταν πολύ υψηλές, αποφασίσαμε στην πρότασή μας προς τον πελάτη μας, να του επισημάνουμε ότι δε θα δώσει λύση χωρίς την καθαίρεση και ανακατασκευή των επιχρισμάτων των στηθαίων.

Ασφαλώς, το κόστος των προτεινόμενων εργασιών μας ανέβηκε σημαντικά. Αλλά ευτυχώς στην πράξη δικαιωθήκαμε.

Στο βίντεο θα δείτε τι διαπιστώσαμε μετά την καθαίρεση και πείτε μας, αν χωρίς αυτήν θα υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα, να λυθεί το πρόβλημα της υγρομόνωσης και των υγρασιών που εμφανίζονταν στο από κάτω διαμέρισμα.
Στην περίπτωση που προσπαθούσαμε να στεγανοποιήσουμε την επιφάνεια χωρίς καθαίρεση των επιχρισμάτων των στηθαίων, το νερό μέσω αυτών, θα παρέκαμπτε οποιαδήποτε στεγανωτική στρώση και θα πλημμύριζε εκ νέου τη μόνωση.

Γιώργος Μαυρουλέας
Πρόεδρος  της Ecobuilders AE – MONOSCIENCE

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6085528  http://www.monoscience.gr
 (Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων ή τμήματος αυτών χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα)